Regenponcho

Bent u op zoek naar een leuke regenponcho? Hieronder vindt u een overzicht van onze poncho’s. We hebben in ons assortiment regenponcho’s voor kinderen en voor volwassenen.

Sorteer:
Toon:

Regenponcho kopen op Fietskledingoutlet.eu

Een regenponcho is een ideale vervanger voor het regenpak. Hij is wellicht niet zo effectief als een regenpak, maar een poncho kun je gemakkelijk met je mee dragen. En dat is ook gelijk het grote voordeel van zo’n regenponcho. Wanneer je een lange afstand gaat fietsen of wandelen weet je nooit zeker of er een bui zal vallen of niet. Je kunt natuurlijk het weerbericht luisteren of bekijken, maar deze berichten geven nooit honderd procent garantie. Vaak wordt er ook nog gesproken over een kanspercentage en dan weet je nog niet zeker of het nu daadwerkelijk gaat regenen of niet. Je wilt daarom niet een heel regenpak mee sjouwen op zo’n fiets- of wandeltocht. De regenponcho is daarom dé oplossing! Je kunt hem gemakkelijk in je fiets- of rugtas opbergen. Op festivals is de regenponcho ook immens populair! Hier ben je namelijk ook nooit zeker of het droog blijft of niet en je wilt natuurlijk niet het hele weekend sjouwen met een regenpak. Kortom de regenponcho biedt de oplossing in veel verschillende situaties!

Regenponcho’s in verschillende kleuren en maten

In ons assortiment hebben we verschillende poncho's. We hebben bijvoorbeeld allerlei merken, kleuren, maar ook verschillende soorten regenponcho’s in ons assortiment. Wat dacht u bijvoorbeeld van de wegwerp regenponcho? 

Gaat u liever voor onze wegwerp poncho?

Ook uw wegwerp regenponcho koopt u voordelig bij ons in de winkel. De wegwerp poncho’s verkopen wij echter alleen in een display. Kies snel uw favoriete poncho en profiteer van onze stuntprijzen!