Regenjassen

Hieronder ziet u ons assortiment regenjassen. Wij hebben regenjassen van de merken Agu en Fastrider. Beide merken horen thuis in categorie topmerken van fietskleding. Naast ons aanbod voor volwassenen, hebben wij ook regenjassen voor kinderen. Maak snel uw keuze hieronder!

Sorteer:
Toon:

Regenjassen op Fietskledingoutlet.eu 

Bij fietskledingoutlet.eu staat kwaliteit voor op! Daarom verkopen wij alleen regenjassen van topmerken. Deze jassen bieden we aan voor hele scherpe prijzen! Naast dat wij kwaliteit en een goede prijs belangrijk vinden, bekommeren wij ons natuurlijk ook om onze klanten. Niet alle klanten vinden het prettig om met een regenjas over straat te gaan. En laten we eerlijk zijn, de meeste regenjassen zijn dan ook geen lust voor het oog! Maar daar hebben wij bij Fietskledingoutlet.eu wat op gevonden! Trendy regenjassen! Wat dacht u bijvoorbeeld van onze licht blauwe Malaga regenjas?   Met onze trendy jassen blijft u droog en loopt u er toch leuk bij! Zo hebben wij voor ieder wat wils. 

Soort regenjassen

Zoals wij hierboven eerder al aangaven, hebben wij regenjassen voor kinderen, volwassenen, mannen en vrouwen. We hebben echter ook verschillende soorten regenjassen, namelijk ademende en niet ademende. Wat is het verschil? Een ademende regenjas zorgt dat warmte binnen de jas naar buiten kan, maar dat de regen niet naar binnen. Bij niet ademende jassen bestaat er dus een kans dat u extra gaat zweten. De ademende regenjassen zijn over het algemeen wel iets duurder dan niet ademende. 
Heeft u een keus kunnen maken uit ons assortiment? Plaats het artikel dan snel in uw winkelmandje en profiteer van onze snelle service en natuurlijk onze super scherpe prijzen!