MTB schoenen

Hieronder vindt u onze MTB schoenen. Deze MTB schoenen heeft u in huis voor de beste prijzen. Kies snel uw favoriete schoen en bestel vandaag nog!

Sorteer:
Toon:

MTB schoenen 

Misschien vraagt u zich af waarom wij speciale MTB schoenen verkopen en waarom u niet gewoon uw dagelijkse schoenen aan kunt op de mountainbike? Dat heeft een aantal redenen. We zullen ze voor u op een rijtje zetten. 

De reden waarom MTB schoenen onmisbaar zijn voor elke mountainbiker

Ten eerste zijn MTB schoenen te bevestigen aan de trapper van de fiets. Maar niet elke mountainbiker vindt het prettig om zijn of haar schoenen te bevestigen. Toch brengt dit voordelen met zich mee. Door uw MTB schoenen met schoenplaatjes aan de trappers te bevestigen, heeft u bijvoorbeeld een soepeler traptechniek. Naast dit voordeel brengt de MTB schoen nog een ander voordeel met zich mee, namelijk het profiel onder de zool. Dit profiel is speciaal gemaakt voor gebieden waar veel zand en modder ligt. Als mountainbiker moet u nog wel eens van uw fiets afspringen om vervolgens met uw fiets op uw schouders een heuvel op te klimmen. In zulke gevallen is een goed profiel onder je zool onmisbaar. Dit maakt de MTB schoenen dan ook onmisbaar voor een fanatieke MTB’er. Ga daarom snel naar ons assortiment MTB schoenen en bestel vandaag een setje schoenen!