Kinderfietshelmen

Hieronder vindt u ons complete aanbod van kinderfietshelmen. Ook onze kinderfietshelmen zijn natuurlijk super scherp geprijsd! Zoek snel de favoriete fietshelm voor uw kind.

Sorteer:
Toon:

Fietshelm kind 

Het is een veel besproken item in Nederland; de fietshelm voor het kind. Moeten we het nu verplicht stellen of niet? Is het nu al verplicht in Duitsland of nog niet? Om dit laatste even op te helderen. Nee een fietshelm voor je kind is nog niet verplicht in Duitsland. Echter wordt het door veer Duitsers niet op prijs gesteld, wanneer je kind geen fietshelm draagt. Ook niet zo gek, aangezien het hoofd van een kind zeer kwetsbaar is. Kinderen zijn daarnaast ook niet de meest veilige fietsers en daarom raadden wij aan om je kind altijd een fietshelm op te doen. Ook in Nederland! 

De leukste kinderfietshelmen 

Omdat kinderen het niet altijd leuk vinden om een fietshelm te dragen, hebben wij geprobeerd het leukste assortiment kinderfietshelmen voor u samen te stellen. We hebben kinderfietshelmen in allerlei soorten en maten. Zo hebben we kinderfietshelmen in de leukste kleuren, maar hebben we ook kinderfietshelmen met leuke plaatjes. Is uw kind bijvoorbeeld gek op de film Cars? Dan hebben wij dé fietshelm voor uw kind! Wij hebben namelijk kinderfietshelmen in huis met plaatjes van verschillende tv series en films. 
Maak uw kind vandaag nog blij met één van deze leuke kinderfietshelmen!