Fietsschoenen

Ook Fietsschoenen kopen doet u natuurlijk bij Fietskleding Outlet! Bij ons bent u verzekerd van de laagste prijzen, maar ook van meest kwalitatieve fietsschoenen. Wij verkopen namelijk alleen de topmerken onder de fietsschoenen. Hieronder ziet u de verschillende categorieën fietsschoenen. Klik snel door en bestel direct uw favoriete schoenen!

Alle soorten en maten fietsschoenen onder één dak bij Fietskledingoutlet.eu

In onze webshop vindt u een ruim assortiment aan allerlei verschillende fietsschoenen. We hebben al deze verschillende soorten gemakkelijk voor u ingedeeld in bovenstaande categorieën. Hieronder vindt u enkele informatie over deze verschillende soorten schoenen.

Wielrenschoenen

Onmisbaar voor iedere wielrenner zijn de raceschoenen, wielerschoenen oftewel wielrenschoenen. Het maakt niet uit of je nu een echte pro bent, amateur of af en toe gewoon zin hebt om een lekker stukje te fietsen op de wielrenfiets, wielrenschoenen zijn onmisbaar! Waarom zijn deze schoenen nu zo noodzakelijk? Ten eerste is je fietstechniek met deze speciale fietsschoenen stukken beter. In de fietsschoenen voor de racefiets zitten namelijk schoenplaatjes die je voeten aan het fietstrapper bevestigen, zodat je soepeler trapt. Hiernaast is fietsen met fietsschoenen voor de racefiets ook veiliger. Wanneer je als wielrenner volop op de trappers staat om optimaal te presteren, is het goed mogelijk dat je wegglijd wanneer je geen fietsschoenen aan hebt. Voor je eigen veiligheid en voor optimale prestatie is het dus raadzaam wielrenschoenen te kopen. Al onze wielrenschoenen zijn geschikt voor het Shimano SPD, (SL) en looksysteem.

MTB schoenen

Ook MTB schoenen kun je bevestigen aan je MTB pedalen. In de mountainbike wereld wordt er echter niet altijd gebruik gemaakt van deze luxe. Wel brengt dit dezelfde voordelen met zich mee als bij de wielrenschoenen. Het verschil tussen de mountainbike fietsschoenen en de wielrenschoenen zit hem in de zool. De zool van een wielrenschoen is volledig glad. We raden dan ook niet aan om met de wielrenschoenen over een gewoon wegdek te lopen. Deze schoenen slijten namelijk erg snel. Mountainbike schoenen hebben daarentegen een goed profiel en kunnen gedragen worden in verschillende situaties.

Spinning schoenen

Onze spinning schoenen zijn speciaal ontwikkeld om in een warme fitnesszaal een lekker potje te fietsen. De schoenen ventileren meer dan onze andere fietsschoenen, zodat uw voeten niet te warm worden. Ook de spinning fietsschoenen kunnen bevestigd worden aan de pedalen van de fiets.