Fietshandschoenen

Bij fietskledingoutlet.eu vindt u de mooiste fietshandschoenen voor de beste prijzen. Wij hebben gewone fietshandschoenen in huis, maar ook speciale winterhandschoenen voor op de fiets. Hieronder kunt u de categorie handschoenen selecteren die u zoekt. U wordt dan direct doorverwezen naar ons volledige assortiment.

Waarom fietshandschoenen?

Veel wielrenners klagen over fietshandschoenen en dat is ook best logisch. Er zitten een namelijk aantal nadelen aan deze handschoenen. Een aantal voorbeelden zijn: in de zomer krijg je vaak warme handen bij het dragen van fietshandschoenen, het zit niet lekker en wat dacht je van de witte strepen die achterblijven wanneer zonlicht wel de huid rondom de handschoen raakt, maar niet de huid onder de fietshandschoenen. Waarom zou je na het horen van al deze nadelen dan eigenlijk nog fietshandschoenen dragen? Wielrenners die ooit eens op de handen zijn gevallen, snappen precies waarom. Na zo’n val kunnen je handen behoorlijk open liggen en dat is absoluut geen pretje. We zijn hierbij eigenlijk gelijk aangekomen bij het grootste voordeel van fietshandschoenen. Maar dit is niet het enige voordeel die de fietshandschoenen met zich meebrengen. Een ander voordeel is bijvoorbeeld de extra demping die je hebt met fietshandschoenen. Deze demping is niet heel groot, maar kan toch aangenaam zijn voor de handen. Tot slot heb je met fietshandschoenen ook iets meer grip dan zonder deze handschoenen. Dit brengt ook weer een stukje veiligheid met zich mee.

Winterhandschoenen voor de fiets

In de winter hebben veel wielrenners met de gewone fietshandschoenen toch nog last van de kou. Om deze reden verkopen wij in onze shop ook winterhandschoenen voor op de fiets. Deze handschoenen brengen eigenlijk alle voordelen met zich mee die hierboven net besproken zijn. Echter zijn deze handschoenen nog een stuk warmer dan de gewone fietshandschoenen, waardoor ze perfect in de winter gebruikt kunnen worden. Zo kun je het hele jaar door fietsen, zonder koude handen te krijgen!