Merk
Kleur
Voor

Fietsbrillen

Waarom uw fietsbril kopen bij ons in de webshop? Bij ons bent u gegarandeerd van een lage prijs. Een lage prijs is echter niet het enige dat wij garanderen. Naast super scherpe prijzen hebben wij namelijk alleen de beste merken fietsbrillen in huis. U bent dus verzekerd van een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben allerlei verschillende soorten fietsbrillen in huis. Om naar ons assortiment te gaan, kunt u hieronder klikken op de button fietsbrillen. Naast gewone fietsbrillen hebben wij ook allerlei accessoires voor uw fietsbril. Ook deze categorie vindt u hieronder.

Waarom een fietsbril?

Waarom verkopen wij in onze shop nu ook fietsbrillen? Omdat ze nu eenmaal bij de outfit van een fietser horen? Neen. Een fietsbril is essentieel wanneer je aan een fietssport deelneemt, of je nu pro bent of een amateur fietser. Dit geldt voor zowel voor mountainbikers als voor wielrennens. Hieronder leggen we uit waarom de fietsbril onmisbaar is.

Fietsbrillen voor mountainbikers

Veel fietsers denken dat de helm het meest belangrijke item is van een outfit. Natuurlijk is dit ook een zeer belangrijk item. Je moet er natuurlijk niet aan denken dat je op je hoofd valt, zonder dat je een helm op hebt. Toch wordt door de helm overige fietskleding nog wel eens onderschat. Ten onrechte. Fietsbrillen bijvoorbeeld. Ook fietsbrillen zijn een beschermmiddel voor je gezicht, net als de helm. En er zijn al tal mountainbikers die dat aan eigen lijve ondervonden hebben. Rijd je bijvoorbeeld een track met allerlei laaghangende takken, dan moet je er natuurlijk niet aan denken dat zo’n tak in je oog terecht komt. En ook stuivend zand en vliegjes kunnen zonder fietsbril in je oog terecht komen, waardoor je snel je oog van de weg verliest.

Fietsbrillen voor wielrenners.

Ook voor wielrenners is een fietsbril onmisbaar. Een wielrenner zal niet zo snel op een weg komen met allerlei laaghangende takken, hoewel dit natuurlijk ook mogelijk is. Deze bril voorkomt, net als bij de mountainbike bril, dat er vliegjes of stof bij de wielrenner in het oog komen. Op een hoge snelheid kan dit heel vervelend zijn en zelfs gevaarlijk.